Five fantastic days in California

Första dagen ägnade vi oss åt att åka runt i Ocean Side. Vi åt lunch på en restaurant i hamnen. Vi kunde tyvärr inte gå runt allt för mycket, för att Hannah hoppar runt på kryckor. Senare på dagen åkte vi till ett köpcentrum för att gå runt i affärer. I köpcentret gick vi fram till en informationsdisk för att fråga om vi kunde få låna en rullstol till Hannah. Kille bakom disken frågade om vi ville ha en vanlig eller en elektrisk rullstol. Vi valde utan tvekan rätt, den elektriska. Det blev mer av att åka runt i rullstol än gå runt i affärer, haha. 



Andra dagen var vi på Disney land. På vägen dit fick vi stanna på grund av en brinnande motorcykel som stod mitt i vägen. Även den här gången bad vi om en rullstol och med det slapp vi stå i kö för alla åkattraktioner. När vi kommit tillbaka från Disney land åkte vi till Walmart för att köpa lite saker inför morgondagen. På walmart frågade vi efter en elektrisk rullstol. Den här gången kom vi på ett sätt hur både jag och Hannah kunde få plats på rullstolen. Vi var inte de enda i affären som tycket att det var roligt, haha. (Vi blev ganska utskrattade). Det blev en lång men väldigt rolig dag. 



Tredje dagen tillbringade vi på stranden. Vi hade fint väder från morgon till kväll. När det blev mörkt tände vi upp en eld och grillade korv och gjorde smores. En smore består av två kex med choklad och marsmellows emellan. Man grillar marshmellowsen så att den blir varm och får chokladen att smälta.


Fjärde dagen hade vi tänkt åka till Hollywood, men dessvärre hade vi inte värdet på vår sida. Så istället åkte vi till ett stort akvarium i San Diego. När det var dags för middag åkte vi till en BBQ restaurant.

Sista dagen hann vi inte med mycket mer än packa ihop och åka till flygplatsen. Vi var på flygplatsen i god tid, så efter att vi checkat in vårt bagage gick vi till Mc Donalds för att äta. När vi sedan skulle gå mot gaten är det hur lång kö som helst till vår gate. Men vad gör man inte för att skippa köer? Vi går åt sidan och ber om en rullstol för Hannah, och så ännu en gång får vi gå förbi en lång kö.

Kalifornien var verkligen jätteroligt! Men nu är det tillbaka till skolan som gäller… på det har jag min andra fotbolls contitioning imorgon :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0