Fantastisk helg och 4 veckor kvar till jul

Nu är det inte lång tid kvar till jul, jag längtar! Helgen har varit hur rolig som helst. I fredags kom Elin, Hanna och Josefin hit. Vi var ute i fredags och när vi skulle hem missade vi rätt buss. Vi hoppade på en annan buss, som skulle ta oss en bit på vägen. Sen skulle vi gå den sista biten, den biten blev minst sagt lerig. Vi valde mellan de vanliga vägarna och en genväg, som var ingefär tre gånger kortare. Vi valde genvägen (osmart?). Genvägen bestod av en skog och en lerig åker. Våra skor blev hur leriga som helst, men bortsätt det hade vi ritkgit roligt! 
 
På lördagen tvättade vi skor, tittade till Uppsala och vilade! 
 
Nu är det tisdag och plugget är i full gång. Idag har det regnat och jag har varit på ekonomikum iklädd regnkläder (uttittad?) 
 
Fyra veckor kvar till jul, jag längtar! 

Torsdag

Idag har jag försökt ta det lugnt. Det är mycket plugg för tillfället men ikväll har jag valt att ta lite ledigt. Har istället ätit lite för mycket choklad, gott var det! Hade lektioner och föreläsningar från 8 till 17. På första lektionen märkte jag att jag inte hade mina pennor i väskan, som jag brukar. Jag bad och få låna en penna av killen bredvid och eftersom jag är som jag är började jag berätta VARFÖR jag inte hade med mig någon penna. Jag sa att igår när jag försökte plugga, gick det inte så bra så jag kastade iväg mina pennor så hårt jag kunde. Såklart berätade jag om samma historia för personen bredvid mig som lånade ut en penna nästa pass, och passet efter det och passet efter det.. Hoppas att det förtydligar varför jag väljer att ta det lite lugnt idag. 

På lördag ska jag på synundersökning. Nu stör jag mig ganska mycket på att jag inte ser ordenligt. Nu ska jag lyssna på never shot nevers nya album och städa lite, sen är det sovdags! 

Uppsala

Tillbaka i Uppsala efter en helg hemma. Matteföreläsning på danska imorgon bitti, sen massa plugg. Go' natt! 

HEMMA

Mina fötter och axlar gör ont.. jag lyckas alltid packa med mig lite för mycket tunga grejer. Men vad gör det när jag äntligen är hemma! Jag har redan kommit på flera saker som jag saknar; att lägga mina nycklar på bänken, mitt rum, mammas panband som jag brukar sno när det är kallt, hela köket, mina bästa tofflor, att stöka ner med massa väskor och påsar i hallen, min jättestora röda t-shit och min säng. Nu ska det bli hur skönt som helst att sova! I morgon ska jag träffa hela famijen, exciiiting! 

Blogga?

Satt nyss och läste igenom mina tidiagare inlägg, som är ungefär tre år gamla.. Skrattar åt mycket av det som jag skrivit. Kanske dags att börja igen? 

RSS 2.0