Finals med ipoden...

Nu är finals avklarade i alla ämnen. Tycker förövrigt att det amerikanska betygssystemet är lite märkligt… Alla slutprov vi hade var multiple choice med 2,4 eller 5 alternativ. Man är ju lyckligt lottad om man är skicklig på att gissa sig till rätt svar. Nej det går förstås inte i längden att bara gissa, men hur som helst ganska chockande hur prov fungerar här.

Vi har totalförbud på både mobiltelefoner och ipodar i skolan. Inte ens under lunchen eller i korridorerna får man använda dem. Vad händer om du gör det i alla fall då? Om ingen ser dig händer förstås inget, men om en lärare ser så tar han/hon din pryl och du får en detention, vilket innebär en timmes kvarsittning. (Undantag för en del lärare som inte bryr sig) Och ja, i matsalen finns alltid två lärare som ”vaktar”. Men det finns ett undantag gällnade iopdar. En del lärare kan tillåta dem i klassrummet, låter till en början ganska normalt, men här kommer det förvånande. De tillåter det inte en vanlig dag då du sitter och jobbar, de tillåter det bara under prov, which definitely doesn’t make sence at all... Det är väl just då man inte borde få använda dem, eller?

De kommande två veckorna kommer bli väldigt roliga. På torsdag har vi vår första conditioning för fotbollen och efter skolan på fredag åker jag och Hannah till Kalifornien for 5 days!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0